Anlık Bildirim

Google Stadia için ücretsiz deneme süresi gündemde

Bulut tabanlı oyun hizmeti Google Stadia halen lansman esnasında verilen sözleri yerine getirebilmiş değil. Oyuncular bir an evvel hizmetin eksiksiz bir yapıya kavuşmasını istiyor.

Google Stadia için ücretsiz deneme süresi gündemde Tam Boyutta Gör

Bulut altyapısı üzerinden herhangi bir cihaza oyun akışları sunabilmek amacıyla faaliyete geçen Google Stadia henüz istenen ilgiyi çekebilmiş değil. Başlangıcı iyi yapamamış olması takipçilerini de hayal kırıklığına uğratıyor.

Oyuncuları tatmin etmedi

Google Stadia rakibi GeForce Now hizmetinden farklı olarak oyun satın almayı gerektirmiyor. Oyun kütüphanelerini Google sunuyor ve oyuncular abonelik boyunca bu oyunlardan yararlanıyor. GeForce Now ise bir oyun kütüphanesi gerektiriyor.

Oyun kütüphanesi oluşturmak biraz daha meşakkatli olduğu için Google Stadia bu açıdan gerekli adımları atmak gecikti. Halen belirli ülkelerde erişime açık ve hizmete üye olabilmek için 129$ değerindeki kontrolcü paketini satın almanız gerekiyor. Android tarafında ise az sayıda telefona destek sunuluyor. Yine oyun kütüphanesi henüz istenen rakamlarda değil.

Uygulama kodlarında keşfedilen yeni satırlara göre Google Stadia yakın zamanda ücretsiz bir deneme süreci başlatacak. Siteye gelen kullanıcılar bir kod girmek yerine Stadia Pro üyeliğini bir ay deneyebilecekleri bir ara yüz ile karşılaşacak.

Google Stadia için ücretsiz deneme süresi gündemde Tam Boyutta Gör

Hizmetin en azından test edilebilmesi açısından bu bir aylık hediye üyelik önem taşıyor. Diğer taraftan oyuncuların YouTube Live üzerinden yayın yapabilmesi ve bu yayınların özelliklerini ayarlayabilmesi.

Son olarak Aile Paylaşımı sisteminin herhangi bir zamanda sadece bir aile üyesinin oyun oynayabilmesine imkan tanıyacağı ifade ediliyor. Yine hizmetin bir bölgede yoğunluk oluşmaya başladığında oyuncu sayısını kısıtlayacağı ve kalite açısından sunuculara fazla yük bindirmeyeceği ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim