Anlık Bildirim

Google Stadia hizmetini kullanmak için Wi-Fi bağlantısı gerekecek

Teknoloji devi Google'ın önümüzdeki ay hizmete sokacağı bulut tabanlı oyun akış servisi Google Stadia'nın Wi-Fi bağlantısı gerektireceği açıklandı. İşte önemli konunun detayları.

Google Stadia hizmetini kullanmak için Wi-Fi bağlantısı gerekecek Tam Boyutta Gör

Bulut tabanlı oyun akış hizmetleri, geleceğin teknolojilerinden biri olmaya aday görünüyor. Birkaç şirket bu konuya ciddi şekilde yatırım yapıyor ve bunlardan biri de Google.

Başlangıçta Wi-Fi gerekecek

Google, bulut tabanlı Google Stadia hizmetini 19 Kasım 2019 tarihinde kullanıma sunacağını açıklamıştı. Tarih yaklaştıkça, sistem hakkında yeni detaylar da ortaya çıkmaya başladı ve bunlardan birisi de Google Stadia servisini kullanabilmek için bir Wi-Fi ağına bağlı olmanı gerekeceği. Zira Google'ın donanım şefi Rick Osterloh konuyla ilgili The Verge sitesine açıklamalarda bulundu.

Google Stadia hizmetini kullanmak için Wi-Fi bağlantısı gerekecek Tam Boyutta Gör

Osterloh'un açıklamalarına göre Google Stadia servisinin çalıştırılması için Wi-Fi bağlantısına ihtiyaç duyulacak. Şirketin mobil bağlantı desteği de sunacağı belirtiliyor ancak ilk etapta oyunların çalışmasında bir problem yaşanmaması için Wi-Fi şart olacak diyebiliriz. Google'ın tavsiye ettiği minimum hızın ise 10 Mbps olduğu belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim