Anlık Bildirim

Google Stadia, Android TV’lerde 4K HDR yayın yapabilecek

Google'ın bulut üzerinden oyun deneyimi sunduğu, hiçbir üst seviye parçaya gereksinim duymadan AAA oyunların keyfini çıkarabildiğimiz hizmeti Stadia, yeni güncellemesiyle konsollara rakip oluyor.

Google Stadia, Android TV’lerde 4K HDR yayın yapabilecek Tam Boyutta Gör

Stadia’nın web üzerinde 4K oyun keyfi sunmaya başlamasından sonraki adım ne olacak diye bekliyorsanız hiç de şaşırmayacaksınız. Google’ın bulut oyun hizmeti Stadia, yeni güncellemesiyle birlikte Android TV’ler üzerinde 4K HDR desteğine çok yakında sahip olacak.

Stadia’nın yeni güncellemesiyle birlikte gelecek ekstra özellikler arasında 4K HDR’ın yanı sıra dâhili mesajlaşma hizmeti de yer alacak. Bu hizmet ile birlikte oyun oynamadan önce kısa mesajlaşmalar yapmak, ya da oyunlardan arkadaşlar edinmek mümkün hâle gelecek.

Ekran görüntülerini link olarak paylaşabilmek ve başarımlar tablosu gibi ekstralar ile yakında PSN ve Xbox Live ile rekabeti ciddi anlamda kızıştırmayı hedefleyen Stadia, abonelerine kasmayan oyun deneyimi sunmaya devam ediyor. Her durumda olduğu gibi burada da Stadia’dan keyif alabilmek için çok sağlam bir internet altyapısına sahip olmak gerekiyor. Google, bu konuda deneyimi geliştirmek için ise elinden geleni yapmaya, uluslararası altyapısını güçlendirmeye devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim