Anlık Bildirim

Google Play Store artık arama sonuçlarında uygulama indirme sayılarını gösteriyor

Arama devi Google, Play Store uygulamasını daha kullanışlı hale getiren ufak bir değişiklik yaptı. Kullanıcılar artık arama sonuçlarında uygulama indirme sayılarını görebiliyor.

Google Play Store artık arama sonuçlarında uygulama indirme sayılarını gösteriyor Tam Boyutta Gör

Google Play Store uygulamasında bazı değişiklikler yapıldı. Artık kullanıcılar uygulamaların indirme sayılarını doğrudan arama sonuçlarında görebiliyor.

Play Store, Android cihaz kullanıcıları için ana uygulama kaynağı olması nedeniyle Google mobil ekosisteminde önemli bir rol oynuyor. Dolayısıyla platformda yapılan değişiklikler kullanıcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Google Play Store artık arama sonuçlarında uygulama indirme sayılarını gösteriyor Tam Boyutta Gör

Güncelleme dağıtılıyor

En son yeniliklerden biri Play Store'daki arama sonuçlarına indirme sayılarının eklenmesi oldu. Yapılan bu değişiklik kullanıcıların ayrı ayrı uygulama sayfalarına gitmek zorunda kalmadan indirme sayılarını görmelerine olanak sağlayacak.

Google güncellemeyi her zaman olduğu gibi kademeli olarak dağıtıyor. Türkiye'deki kullanıcılara da ulaşmaya başladı. Play Store uygulaması otomatik olarak güncellendiği için en son sürümü yükleme konusunda herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim