Anlık Bildirim

Google Play yılın en iyi uygulamaları belli oldu

Bu yıl Google Play üzerinde en çok beğenilen uygulamalar ağırlıklı olarak pandemi döneminde eve kapananlar için rahatlama ve yaşam kalitesini arttırmaya yönelik. 

Google Play 2021 Tam Boyutta Gör

Google Play mağazasında yılın en iyi oyunların yanında en iyi uygulamaları da listelendi. Oyunlar kadar gelir getirmediği veya trafik almadığı için mi bilinmez Google bu kez tek bir sayfada tüm uygulamaları listelemiş.

Google Play en iyi uygulamalar

2021 yılının en iyi Google Play uygulamaları tek bir başlık altında toplanıyor. Halk oylaması veya kategori gibi ayrımlara gidilmemiş. Bu bakımdan en iyi uygulama hangisi anlamak pek mümkün olmuyor. Toplamda 24 tane uygulama mevcut. 

Uygulamalar arasında Clubhouse en bilindik olanı. Sohbet tabanlı sosyal ağ uygulaması herkese açılması ile birlikte hızlı bir yükseliş yakaladı. Diğer taraftan Wix web tasarım aracı da mobil uygulamasıyla listede yer almış. 

Liste ağırlıklı olarak pandemi döneminde eve kapananlar için rahatlama ve yaşam kalitesini arttırmaya yönelik uygulamalara yer veriyor. Balance meditasyon uygulaması, Clementine terapi uygulaması, Uyku ve Sakinlik uygulaması, bitkilerinizi tanımlayabileceğiniz ve yetiştirme tavsiyeleri alabileceğiniz Blossom, taş parçalarını tarayarak bilgiler veren Rock Identifier, farklı kategorilerde yazılmış gelişim kitaplarını ve makalelerini 5 dakikalık özetlere dönüştüren Uptime, BoldVoice diksiyon uygulaması bunlar arasında. Çoğu deneme sürümünün ardından abonelik talep ediyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim