Anlık Bildirim

Google Play destekli Huawei Y8s tanıtıldı

Çinli teknoloji devi Huawei bugün yeni bütçe dostu akıllı telefonunu duyurdu. Huawei Y8s olarak adlandırılan cihazın en önemli avantajı Google Play desteği olarak göze çarpıyor.

Google Play destekli Huawei Y8s tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Huawei Y8s ile ilgili ilk bilgiler geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Bir süredir gündemde olan Akıllı telefon bugün resmiyet kazandı. Cihaz Full HD+ çözünürlükte 6.5 inç LCD ekran taşıyor. Çentikli tasarıma sahip olan telefonda 8 ve 2 megapiksel çözünürlük sunan çift selfie kamerası var.

Akıllı telefonun arkasında 48 megapiksel ana sensör ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan çift kamera sistemi görev yapıyor. Kameranın yapay zeka destekli özel bir gece çekim modu mevcut.

Google Play destekli Huawei Y8s tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Muhtemel fiyatı da belli oldu

Huawei Y8s gücünü Kirin 710 yonga seti ve 4 GB RAM'den alıyor. Buna ek olarak 64 ve 128 GB dahili depolama seçenekleriyle geldiğini belirtelim. Cihazın hafızasını microSD kart aracılığıyla genişletmek mümkün.

Google Play destekli Huawei Y8s tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Telefonun bataryası 4.000 mAh kapasiteye sahip. Kutudan Android 9 Pie tabanlı EMUI 9.1 arayüzüyle çıkan akıllı telefonun en büyük avantajı Google Play desteği sunması.

Huawei Y8s'in fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Ancak cihazın 200 dolar gibi biri fiyat etiketiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim