Anlık Bildirim

Google Pixel 5 ilk kez canlı olarak görüntülendi

Çok yakında çıkış yapacak Google Pixel 5'in ilk canlı fotoğrafı internete düştü. Yayınlanan görüntüler seri kapsamında piyasaya sürülecek Pixel 5s modelini gösteriyor.

Google Pixel 5 ilk kez canlı olarak görüntülendi Tam Boyutta Gör

Meksikalı blog yazarı Jose Antonio Ponton, Google Pixel 5'in ilk canlı fotoğraflarını Twitter hesabında yayınladı. Görüntüler GD1YQ model numaralı bir prototip cihazı gösteriyor. Tasarım olarak kısa süre önce tanıtılan Pixel 4a'ya benzediğini söyleyebiliriz.

Akıllı telefon kompakt boyutlarda plastik kasa ve delikli ekrana sahip. Arka panelinde parmak izi tarayıcısının yanı sıra iki görüntü sensörü ve LED flaş içeren bir kamera modülü yer alıyor.

Google Pixel 5 ilk kez canlı olarak görüntülendi Tam Boyutta Gör

Görüntülerde 5s modeli var

Çalışır şekilde görüntülenen telefonun ekranı açık. Cihaz ismi "Pixel 5s" olarak görünüyor. Daha önce Pixel 5 serisi kapsamında iki model çıkacağı bildirilmişti. Aralarındaki temel fark Pixel 5s'in 5G mmWave aralığını desteklemesi olacak.

Google Pixel 5'in Qualcomm Snapdragon 765G yonga setinden güç alması bekleniyor. Akıllı telefon 90 Hz tazeleme oranı sunan OLED ekran, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile gelecek. Ayrıca 18 watt hızlı şarj ve 5 watt ters şarj özellikli 4.080 mAh pil içerecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim