Anlık Bildirim

Google Pixel 4a'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Google'ın çok yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı Pixel 4a'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Uygun fiyatla piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefon bu ay tanıtılabilir.

Google Pixel 4a'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Kısa bir süre önce piyasaya sürülen iPhone SE 2020'nin iyi bir satış grafiği çizmesi tüketicilerin kompakt, uygun fiyatlı ve güçlü akıllı telefonlardan hoşlandığını ortaya koyuyor. Görünüşe bakılırsa Pixel 4a, Android ekosistemi için çok önemli bir cihaz olacak.

Yeni modelin tasarımındaki esas değişim ekran kısmında kendini gösterecek. Bildiğiniz üzere önceki Pixel telefonlar kalın çerçevelerle piyasaya sürülmüştü. Pixel 4a ise oldukça modern ince çerçevelere sahip bir ekran taşıyacak. Ayrıca selfie kamerasının ekrana gömülü olacağını belirtelim.

Google Pixel 4a'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Muhtemel fiyatı da belli oldu

Akıllı telefonun 3.5 mm kulaklık girişi (üstte), USB Type-C bağlantı noktası ve arka panele yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı ile geleceği söyleniyor. Buna karşın amiral gemisi Pixel 4'te yer alan Soli radar sensörünü bu modelde göremeyeceğiz.

Google Pixel 4a'nın tasarımını açığa çıkaran yeni görüntüler internete düştü. Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 730 yonga seti ve HD+ çözünürlükte 5.8 inç OLED ekranla gelmesi beklenen akıllı telefonun bu ay tanıtılması planlanıyor. Cihazın fiyat etiketi 400 dolar civarında olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim