Anlık Bildirim

Google Pixel 4a'nın Snapdragon 730 ile güçlendirileceği kesinleşti

Google’ın Sunfish kod adı altında geliştirdiği yeni uygun fiyatlı akıllı telefonuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Pixel 4a'nın Mayıs ayında tanıtılması bekleniyor.

Google Pixel 4a'nın Snapdragon 730 ile güçlendirileceği kesinleşti Tam Boyutta Gör

Yeni uygun fiyatlı Google Pixel modelinin Snapdragon 700 serisi bir yonga setine sahip olacağına yönelik bazı haberler gündeme gelmişti. Şimdi ise bu bilgilerin doğruluğunu teyit eden yeni bilgiler ortaya çıktı.

XDA-Developers adlı internet sitesi "Sunfish" kod adı verilen akıllı telefonun Google Pixel 4a olduğunu doğruladı. Daha önce Sunfish'in Qualcomm Snapdragon 730 işlemci taşıdığı tespit edilmişti.

Google Pixel 4a'nın Snapdragon 730 ile güçlendirileceği kesinleşti Tam Boyutta Gör

Google I/O 2020'de tanıtılacak

Artık akıllı telefonun sekiz çekirdekli Snapdragon 730 yonga seti ile güçlendirileceği kesinleşmiş oldu. Bununla birlikte cihazın 5.7-5.8 inç ekran, tek arka kamera, USB-C portu ve 3.5 mm kulaklık girişi ile geleceğini belirtelim.

Parmak izi tarayıcısı ise arka panelde yer alacak. Pixel 4a'nın 12-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Google I/O 2020 Geliştirici Konferansı'nda Pixel 4a XL ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim