Anlık Bildirim

Google Pixel 4a kamera delikli ekranla gelecek

Google’ın orta seviyeye konumlandırdığı Pixel 3a serisi yerini Pixel 4a modeline bırakmaya hazırlanıyor. Yeni modele ait sızıntı, tasarımını her yönüyle ortaya çıkardı.
Google Pixel 4a kamera delikli ekranla gelecek Tam Boyutta Gör

Geride bıraktığımız sene de Google, bir ilki gerçekleştirerek Pixel serisine orta seviye modeller ekledi. Pixel 3a ve Pixel 3a XL isimli bu modeller, seriyle özdeşleşen kamera yetenekleri ve hızlı güncelleme desteği gibi artılardan yararlanırken, orta seviye yonga seti ile fiyatını daha iddialı tutmayı başardı. Bugün ise aynı amacı devralmaya hazırlanan Pixel 4a’nın tasarımı sızdırıldı.

Ön kamera deliği ve kare arkada kare lens alanı

Pixel serisi genellikle kalın çerçevelerle anılır. Haberimiz içinde de inceleyebileceğiniz sızıntı görselde, ön kamera deliği sayesinde çerçevelerin çok daha iyi göründüğünü söyleyebiliriz. Alt tarafta bir miktar çene çentik görme ihtimalimiz mevcut. Arka tarafa geçtiğimizde ise Pixel 4’ün sahip olduğu en büyük tasarımsal değişiklik olan kare lens alanının, Pixel 4a’da da yerini aldığını görüyoruz.

Tasarımlara bakarak 3.5 mm çıkışının yerini koruyacağını söyleyebiliriz. Bunun haricinde Pixel 4a’nın 5.7-5.8 inç ekranı Pixel 3a’ya kıyasla daha küçük bir gövde içerisinde sunması bekleniyor. Arka taraftaki parmak izi sensörü de yerini korumuş.

Cihazlar hakkında elimizdeki bilgiler şimdilik oldukça kısıtlı. Tanıtım tarihide henüz bilinmese de bahar aylarında gerçekleşecek Google I/O 2020 etkinliği, Pixel 4a ve Pixel 4a XL modellerini göreceğimiz etkinlik olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim