Anlık Bildirim

Google I/O 2020 tamamen iptal edildi: Çevrimiçi de yapılmayacak

Teknoloji devi Google tarafından her yıl düzenlenen geliştiricilere yönelik Google I/O konferansı Koronavirüs nedeniyle çevrimiçi yapılacaktı ancak arama devi bu fikrinden de vazgeçti.

Google I/O 2020 tamamen iptal edildi: Çevrimiçi de yapılmayacak Tam Boyutta Gör

Arama devi Google, bundan yaklaşık üç hafta önce, Koronavirüs salgını endişeleri nedeniyle Google I/O 2020 konferansını iptal etmişti. Çevrimiçi yayınlarla gerçekleştirilmesi planlanan konferans, tamamen iptal edildi.

Koronavirüs salgını planları alt üst etti

Her geçen gün dünyayı daha da etkisi altına alan Koronavirüs salgını, Google'ın planlarını da alt üst etmiş durumda. Şirket artık çevrimiçi bile olsa bu konferansı yapmama kararı aldı. Bu kararın arkasındaki ana nedenlerden biri de, oturumları düzenleyecek olan geliştiricilerin evde çalışması ve şirketin etkinliği organize edememesi.

Şirket bunun yerine Google, I/O 2020 konferansında vereceği bilgileri, blog yayınları ve forumlar aracılığı ile yayacak. Spordan, teknolojiye kadar dünyadaki birçok etkinliğin durmasına neden olan Koronavirüs salgınının ne zaman kontrol altına alınacağı ise büyük bir muamma.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim