Anlık Bildirim

Google Hangouts Meet konferans özellikleri yaza kadar ücretsiz oldu

Google Hangouts Meet kurumsal sohbet programının 250 kişiye kadar toplantı ve 100 bin kişiye kadar canlı yayın özellikleri 1 Temmuz tarihine kadar ücretsiz hale getirildi.

Google Hangouts Meet konferans özellikleri yaza kadar ücretsiz oldu Tam Boyutta Gör

Çin dışında koronavirüs salgınının hız kazanmaya başlaması teknoloji devlerini de sıkıntıya sokmaya başladı. Google İrlanda ofisi 8000 çalışana bir günlüğüne evden çalışma izni verdi. Önümüzdeki günlerde evden çalışma çözümünün giderek artacağı tahmin ediliyor. Google de buna destek olma amacında.

Evden çalışmaya destek

Google Hangouts sohbet aracının kurumlara hitap eden versiyonu Meet bazı özellikleri premium olarak sunmaktaydı. 1 Temmuz 2020 tarihine kadar Hangouts Meet premium özellikler ücretsiz olarak erişilebilecek.

Google yaptığı açıklamada koronavirüs nedeniyle Asya bölgesindeki G Suite ve G Suite Eğitim kullanıcılarının daha çok evlerinden çalışmaya veya eğitime başladıklarını tespit ettiklerini bildirdi. Hangouts Meet premium özelliklerin ücretsiz hale getirilmesi uzaktan çalışmaya da destek olacak.

Hangouts Meet premium özellikleri arasında 250 kişiye kadar sanal olarak toplantılar yapabilmek ve 100 bin izleyiciye kadar canlı yayın yapabilme yer alıyor. Ayrıca kayıtların Google Drive alanında saklanma imkanı da sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim