Anlık Bildirim

Google GameSnacks en düşük telefonlarda bile akıcı oyun oynatacak

Dünyanın büyük bir kısmında halen 1GB veya altında RAM kullanan telefonlar ve 1Mbps altında internet bağlantıları mevcut. Google GameSnacks projesi bu telefonlarda akıcı oyun oynatacak.

Google GameSnacks en düşük telefonlarda bile akıcı oyun oynatacak Tam Boyutta Gör

Zaman zaman Android dünyasında en düşük konfigürasyonlara göre standart geliştirmek için Google'ın bazı projeler yürüttüğünü görüyoruz. Son projesi ise en düşük telefonlarda bile akıcı web oyunları oynatma hakkında.

GameSnacks nedir?

Facebook Instant Games hizmetine benzetebileceğimiz Google GameSnacks platformu firmanın deneysel uygulamalar geliştiren Area 120 ekibinin elinden çıktı. GameSnacks en düşük bağlantılar ve konfigürasyonlarda HTML5 oyunları oynatmayı amaçlıyor.

Projede sıkıştırılmış medya çok hızlı bir şekilde açılıyor ve böylece oyunlarda bir gecikme olmuyor. HTML5 tabanlı olduğu için de uyumlu tarayıcılarda kolay bir şekilde oynanabiliyor. Ayrıca masa üstünde fare ve klavye desteği de sunuluyor.

Are 120 ekibi pek çok oyun geliştiricisi ile temas halinde ve yavaş yavaş oyun kataloğunun büyümesi hedefleniyor. Hali hazırda site üzerinde çok fazla oyun yok. Ayrıca yoğun aksiyon oyunları beklemek de pek mümkün görünmüyor.

Dünyanın önemli bir kısmında düşük internet bağlantısı ve donanım konfigürasyonları olduğu için GameSnacks projesi insanların ilgisini çekebilir. Elbette bu mağazanın zeginliği ile doğrudan alakalı olacak

İlgili sayfa

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim