Anlık Bildirim

Google Earth, 1000 fotoğraflık Dünya'dan manzaralar kütüphanesini yayınladı

Google Earth, kütüphanesine ücretsiz olarak indirebileceğiniz 1000 tane duvar kağıdını yayınladı. Dünya'dan manzaraları sergileyen yeni galeri ile birlikte kütüphanedeki fotoğraf sayısı 2500'ü geçti

Google Earth, 1000 fotoğraflık Dünya'dan manzaralar kütüphanesini yayınladı Tam Boyutta Gör

Google, yıllardır Earth View koleksiyonuyla yüzlerce güzel duvar kağıdını paylaşıyor. Bu görüntüler, gezegenin manzaralarının ve okyanuslarının neredeyse gerçeküstü kuş bakışı görüntüsünü sağlayan uydulardan çarpıcı manzaralar gösteriyor.

Şirket bu galeriye 1.000'den fazla yeni fotoğraf ekleyerek galerideki toplam fotoğraf sayısını 2.500'ün üzerine çıkardı. Yeni görüntüler, uydulardan gelen, Dünya'daki çarpıcı manzaraları ve okyanusları kuşbakışı bir şekilde gösteriyor. Yeni görüntüler bugünün ekranları için optimize edilmiştir. Daha parlak renkler, daha net görüntüler ve 4K'ya kadar çözünürlükler sunuyor. 

Google bu fotoğrafları, Earth View galerisinde veya Chrome uzantısı aracılığıyla sunuyor. Chrome uzantısını aktifleştirdiğiniz zaman yeni sekme sayfasının arka planında bu galerindeki fotoğlardan biri yer alıyor.

Galeride ayrıca binlerce Earth View konumunuzu görselleştirmenizi sağlıyor ve en sevdiğiniz rengi içeren bir manzara bulmanıza yardımcı olmak için bir renk haritası içeriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim