Anlık Bildirim

Google Duo web arayüzüne PiP modu geliyor

Google'dan görüntülü sohbet uygulaması Duo, çıktığı günden bu yana yeni özelliklerle zenginleşmeye devam ediyor. Web arayüzünün son yeni özelliği ise resim içinde resim modu olacak.

Google Duo web arayüzüne PiP modu geliyor Tam Boyutta Gör

Google’ın görüntülü sohbet uygulaması Duo, Android kullanıcıları arasında gittikçe popülerleşirken firma, uygulamayı web başta diğer platformlara entegre etmekten de geri durmamıştı. Web arayüzünde yeni bir gelişimin kapıda olduğu bilgisi de konuyla ilgili kaynaklardan geldi.

2017 yılından beri Duo’nun Android sürümünde yer alan özellik, 2019 Şubat ayında kullanıma açılan web sürümüne de geliyor. Chrome tarafına bakacak olursak Ekim 2018’de PiP ya da resim içinde resim moduna destek verilmeye başlanmıştı. 

Özelliğe yönelik herhangi bir ekran görüntüsü ya da kod henüz bulunmasa da özelliğin çalışma şekli tam da beklenildiği gibi olacak. Bir butona tıklayarak küçük bir pencereye aktarılabilecek görüntülü sohbet, diğer uygulamaların üzerinde de kullanılabilecek. 

Özelliği ilk olarak Google Chrome ve Microsoft Edge kullanıcıları kesinlikle kullanabilecek fakat diğer tarayıcılar için de destek zamanla sunulacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim