Anlık Bildirim

Google, Chrome yeni sekme sayfasında alışveriş reklamları göstermeyi test ediyor

Google, Chrome Canary sürümünde, Google Chrome'un yeni sekme sayfasında bazı ürünler için alışveriş önerilerini görüntüleyecek yeni bir özelliği test ediyor

Google, Chrome yeni sekme sayfasında alışveriş reklamları göstermeyi test ediyor Tam Boyutta Gör

Google, Chrome Canary'nin son sürümünde yeni sekme sayfasının alışveriş reklamlarının gösterildiği yeni bir özelliği test ediyor. Açıklamaya göre Google Chrome, ürünleri, kullanıcının arama geçmişine ve ilgi tercihlerine göre belirliyor.

Yeni sekmeye reklam yerleştirme denemeleri

Chrome Canary, konuya dair daha önce denemeler yapıyordu ancak artık yeni sekme sayfasında reklamların görüntülenmesini etkinleştirme yeteneğine sahip. Chrome Canary'e sahipseniz ve alışveriş widget'ını etkinleştirmek istiyorsanız adres çubuğuna chrome://flags girin ve ardından "NTP Modules" ve "NTP Shopping Task Module" öğelerini etkinleştirin. Bu özellik tamamen etkinleştirildiğinde, site kısayollarınızın altına oldukça büyük bir pencere öğesi ekler.

Google ayrıca, büyük olasılıkla insanlara özelliği etkinleştirmeleri için bir neden vermek amacıyla akış hizmetleri ve tarifler dahil olmak üzere göz atma etkinliğine dayalı bir dizi başka modül üzerinde çalışıyor. NTP'nin bu yeni modülleri devre dışı bırakacak "Kartları Gizle" adlı özelleştirme bölümü var.

Ayrıca yeni sekme sayfasında reklam görmek istemiyorsanız widget'ın sağ üst kısmında yer alan 'X' simgesine tıklayarak kartı kapatabilirsiniz.

Yeni sekme sayfasında reklam görüntüleme özelliği şu an için test aşamasında. Bu özelliğin kararlı sürüme entegre edilip edilmeyeceği henüz bilinmezliğini koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6086 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, google chrome ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim