Anlık Bildirim

Google Chrome artık kayıtlı şifreleri düzenlemeye izin verecek

Popüler internet tarayıcısı Google Chrome'a, kullanıcıların uzunca bir süredir bekledikleri özellik geliyor. Artık tarayıcıya kayıtlı şifreler değiştirilebilecek.

Google Chrome artık kayıtlı şifreleri düzenlemeye izin verecek Tam Boyutta Gör

Google'ın geliştirdiği Chrome internet tarayıcısı, yakında yeni bir özelliğe sahip olacak. Sızan bilgilere göre Google, Chrome Canary versiyonunda, kullanıcıların uzun bir süredir istediği özelliği test etmeye başladı.

Yakında tüm kullanıcılara açılması bekleniyor

Birçok kullanıcı sıklıkla ziyaret ettiği internet sitelerine pratik bir şekilde giriş yapabilmek için, şifrelerinin Chrome tarayıcısına kayıt olmasına izin verir. Ancak olası bir şifre değişikliğinde tarayıcı eski şifreyi hatırlayacağı için, her seferinde şifreyi yeniden yazmamız veya Chrome ayarlarından kayıtlı şifreyi silip tekrar tanımlamamız gerekiyordu. Ancak bundan böyle bu tür işlemler yapmamıza gerek kalmayacak.

Google Chrome artık kayıtlı şifreleri düzenlemeye izin verecek Tam Boyutta Gör

Özelliği etkinleştirmek için Chrome'un Canary versiyonunu kullanmanız ve chrome://flags altındaki ayarlarda, şifreyi düzenle (Edit password in Settings) kısmını aktif duruma getirmeniz gerekiyor. Daha sonra Ayarlar-Şifreler kısmından, Chrome tarayıcısına kayıtlı şifrelerinizi düzenleyebilirsiniz. Yeni özelliğin önümüzdeki dönemde tüm kullanıcılara açılmasının beklendiğini de söyleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim