Anlık Bildirim

Google, Camera Go uygulamasıyla bütçe dostu telefonlara Gece Modu'nu getiriyor

Teknoloji devi Google, Android Go işletim sistemini çalıtıran bütçe dostu akıllı telefonlar için Camera Go uygulamasında Gece Modu özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Google, Camera Go uygulamasıyla bütçe dostu telefonlara Gece Modu'nu getiriyor Tam Boyutta Gör

Google'ın geliştirdiği Camera Go uygulamasındaki Gece Modu'nu, akıllı telefonunuzla karanlık veya loş ortamlarda daha parlak fotoğraflar çekebilmeniz için birden fazla görüntüyü bir araya getiren bir yazılım olarak tanımlamak mümkün. Gelen haberlere göre bu özellik artık düşük bütçeli akıllı telefonlarda da kullanılabilecek.

Bu özellik, Google'ın Pixel akıllı telefonlarında birkaç yıl önce piyasaya sürülmüştü ve diğer telefon üreticileri de o zamandan beri benzer teknikleri cihazlarında kullanmışlardı. Şimdi Google, 1GB RAM kadar düşük bütçeli Android telefonlara benzer bir özellik getiriyor ve Android Go sürümünü kullanan cihazlarda, Camera Go uygulamasındaki Gece Modu özelliğini kullanıma sunuyor.

Google, Camera Go uygulamasıyla bütçe dostu telefonlara Gece Modu'nu getiriyor

HDR desteği de gelecek

Bu özellik, Pixel telefonlardaki Night Sight'a benzer şekilde çalışıyor, ancak daha az güçlü kamera donanımına sahip uygun fiyatlı akıllı telefonlar için optimize edildiğini belirtelim. Karanlık ortamlarda çok fazla ışık yakalamak için, yüksek kaliteli kameralar genellikle pozlama süresini ayarlamanıza izin verir, ancak bu, tripod kullanmıyorsanız fotoğrafın bulanık çıkmasına neden olabilir. Bunun yerine Camera Go uygulaması birden çok fotoğraf çekiyor ve ardından bu çekimlerdeki verileri birleştirirken, kumlanmayı azaltmak için de özel teknikler kullanıyor.

Yeni Gece Modu özelliğini destekleyen ilk akıllı telefonlar Nokia 1.3, Wiko Y61 ve Wiko Y81 olacak, ancak bu özellik zaman geçtikçe diğer Android Go yazılımını çalıştıran akıllı telefonlara da sunulacak. Ayrıca Camera Go uygulamasının yıl sonuna doğru HDR desteği sunacağı da sızan bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim