Anlık Bildirim

Google Camera Go güncellemesi portre modunu alt seviye modellere getiriyor

Google Camera Go uygulaması, yeni tanıtılan Nokia akıllı telefonlarla birlikte tanıtılan yeni bir özellik kazandı. Google Camera Go, düşük seviye ucuz akıllı telefonlarda portre moduna sahip olacak

Google Camera Go güncellemesi portre modunu alt seviye modellere getiriyor Tam Boyutta Gör

HMD Global tarafından Nokia’nın yeni akıllı telefonları tanıtılırken Android Go çalıştıran bazı modellere iyi bir haber de ortaya çıktı. Mobil işletim sisteminin hafifletilmiş hâlini çalıştıran cihazlar, Google tarafından kamera uygulamasına yapılacak güncellemeyle arka planı bulanıklaştırabilecek cihazlar, tek kamera lensiyle bunu yapabilecek.

Tipik bir Android Go cihazı, maliyeti düşürmek için olabildiğince az donanıma sahip olduğundan arka tarafta birden fazla lens görmek pek olası değil. Google’ın Pixel 4’ten önceki modellerinde de tek kamera lensiyle arka plan bulanıklaştırma yapabilmesi tamamen yazılım tabanlıydı ve aynı teknoloji şimdi de düşük seviye akıllı telefonlarda çalışacak.

Camera Go uygulaması yeni özelliğiyle birlikte şimdilik sadece yeni tanıtılan Nokia 1.3’te bulunuyor. Bu uygulama yakın zamanda güncellemeler yoluyla diğer Go cihazlara da şüphesiz ulaşacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim