Anlık Bildirim

Google, arama sonuçlarının görünümünü güncelliyor

Arama devi Google, arama sonuçlarının görünümünde birkaç değişiklik yaptı. Şirket web sitelerinin adreslerini daha rahat farkedilebilir yaparken, reklamları ise belirginleştiriyor.

Google, arama sonuçlarının görünümünü güncelliyor Tam Boyutta Gör

Google, arama motorunu güncelliyor. Ancak şirket bu kez algoritmayı değil, listelenen sonuçların görünümünü değiştirecek.

Google arama sonuçlarını daha anlaşılabilir yapacak

Geçtiğimiz yıl mobil arama sonuçlarında yapılan değişiklik ve güncellemeler, bu kez arama motorunun masaüstü sitesine geliyor. Şirketin yaptığı duyuruya göre bundan böyle arama sonuçlarında listelenen reklamlar, kalın bir Ad (veya Reklam) ibaresiyle kullanıcılara sunulacak. Buna ek olarak web sitelerinin simgeleri de artık arama sonuçlarında gösterilecek.

Google, arama sonuçlarının görünümünü güncelliyor Tam Boyutta Gör

Google ayrıca kullanıcıların site adreslerini daha rahat okuyabilmeleri için, simgelerin yanına ana URL adresini de ekleyerek karmaşık görüntüye son vermeyi planlıyor. Kullanıcıların, yapılan bu değişikliklerle birlikte bilgilerin hangi sitelerden geldiğini daha rahat anlamalarını sağlamak isteyen Google'ın, yeni görünümü bu hafta tüm kullanıcılara sunacağını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim