Anlık Bildirim

Google alışveriş trendlerini gösteren yeni portalını hizmete soktu

Arama devi Google, kullanıcıların hediye bulma konusunda ilham almaları için yeni bir alışveriş servisini başlattı. Google Shopping 100 adlı portal en çok aranan ürünleri listeliyor.

Yılbaşının da yaklaşmasıyla birlikte birçok kişi sevdiklerine hediye alma konusunda harekete geçti. Hediye almak her ne kadar kolay görünse de bazı durumlarda seçim yapmak veya hediye bulmak oldukça zorlaşabiliyor. Google'ın yeni portalı ise bu işlemi kolaylaştırmayı hedefliyor.

E-ticaret sitelerine yönlendiriliyor

Arama devinin Google Shopping 100 adını verdiği yeni site, ABD'de en çok arama yapılan ürünlerin bir listesini sunuyor. Kullanıcılara fikir vermesi ve hediye seçimini kolaylaştırması bakımından Google Shopping 100'de çeşitli kategoriler mevcut ve istediğiniz bölümdeki ürünler arama sayısına göre sıralanıyor.

Google alışveriş trendlerini gösteren yeni portalını hizmete soktu Tam Boyutta Gör

Hizmetin ABD'deki aramaları baz alması ise Türkiye'de kullanamayacağımız anlamış taşımıyor. Zira her kategorideki trend ürünlerin, Türkiye'deki e-ticaret platformlarına linkler verilerek kolayca satın alınabilmesi de mümkün hale getirilmiş. Eğer siz de hediye bulmakta zorlanıyorsanız, ilham almak için Google Shopping 100 portalını ziyaret etmeniz işlerinizi kolaylaştırabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim