Anlık Bildirim

Google, akıllı telefonlar için sesli asistanı daha akıllı hale getirecek

Google, Guacamole adı verilen yeni özelliği akıllı telefon asistanına getirmek için çalışmalara hız verdi. Artık birçok işlevi gerçekleştirmek için Hey Google demenize gerek kalmayacak.

Google, akıllı telefonlar için sesli asistanı daha akıllı hale getirecek Tam Boyutta Gör

Google'ın, akıllı telefon sahiplerinin alarmları durdurmasına ve gelen aramaları tek kelimeyle, örneğin "reddet" ile yanıtlamasına olanak tanıyan yeni bir seçeneği test ettiği öğrenildi.

Artık başında "Hey Google" demenize veya telefonunuzu elinize almanıza gerek yok. Yani Google'ın ses asistanı biraz daha akıllı hale gelecek. The Verge'in haberine göre bu seçenek "Guacamole" adı altında geliştiriliyor ve bazı kullanıcıların Google uygulamasında göründü bile.

Google, akıllı telefonlar için sesli asistanı daha akıllı hale getirecek Tam Boyutta Gör

Google Asistan deneyimini iyileştirecek

Yeni seçenek, akıllı telefonlardan basit ve kısa ifadeler, örneğin "durdur", "aramayı cevapla / reddet" şeklinde telaffuz etmenize olanak tanır.

Bu özellik uzun süredir Google Home veya Nest Hub akıllı hoparlörlerinde kullanılmakta. Şirket, The Verge'e "sürekli olarak genel Google Asistan deneyimini iyileştirmenin yeni yollarını denediğini" söyledi. Şimdiye kadar Google'ın bununla ilgili sunduğu başka bir bilgi veya tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağına dair kesin bir tarih yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim