Anlık Bildirim

Godzilla vs Kong'un yapım şirketinin CEO'su, filmle aynı evrende geçen daha birçok fikirleri olduğunu söyledi

Geçtiğimiz ay yayınlanan Godzilla vs. Kong filmi eleştirmenler tarafından fazlasıyla iyi yorumlar aldı. Görünen o ki gelecekte bu evrende geçen daha fazla göreceğiz.

Godzilla vs Kong'un yapım şirketinin CEO'su, filmle aynı evrende geçen daha birçok fikirleri olduğunu söyledi Tam Boyutta Gör

Salgın sebebiyle sizin de bildiğiniz gibi 2020 ve 2021 yılı sinema sektörü için fazlasıyla boş geçiyor. Neredeyse hiçbir popüler film vizyona girmiyor ve erteleniyor. Ancak geçtiğimiz ay vizyona giren Godzilla vs. Kong, bu konuda izleyenleri biraz da olsa rahatlattı. 

Godzilla vs. Kong, özellikle sesleri ve görsel efektleriyle eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu eleştiriler almayı başardı. Zaten filmin en büyük amacı da bu konuda bir başarı sağlayabilmekti. Gişe anlamında da Covid-19'a rağmen gayet güzel bir iş başardığını söylemek mümkün. 

Bildiğiniz gibi Godzilla vs. Kong, MonsterVerse isimli bir evrende geçiyor ve bu evrende isminden de anlayabileceğiniz gibi mitolojilerde ve efsenalarde bulunan birçok canavar bulunuyor. Legendary Entertainment CEO'su Josh Grode ise bu evrende geçen birçok fikirleri olduğunu söyledi. Ayrıca daha fazla film için fikirleri olduğunu da ekledi.

Umuyoruz ki farklı canavarların da olduğu ve yine görsel açıdan başarılı olan birçok MonsterVerse filmini gelecekte sinemalarda görebiliriz. Özellikle sinemaların açık olduğu bir dönemde bu tarz filmleri IMAX salonlarda izlemek fazlasıyla keyifli oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11315 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
godzilla vs kong, godzilla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim