Anlık Bildirim

God of War'un PS5, PS4 ve PS4 Pro arasındaki grafik karşılaştırması

Geride bıraktığımız neslin en iyi oyunlarından biri olan PlayStation özel oyunlarından God of War serisinin son oyunu için geçtiğimiz günlerde yeni nesil güncellemesi yayınlanmıştı.

God of War'un PS5, PS4 ve PS4 Pro arasındaki grafik karşılaştırması Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiricliğini ise Santa Monica'nın yaptığı God of War serisinin yeni oyunu bildiğiniz gibi 2018 yılında yayınlanmıştı. Hem yayınlandığı yıl hem de genel olarak oyun dünyasının en başarılı oyunlarından biri olan God of War, yalnızca oynanış anlamında değil görsel kalite olarak da üst düzey bir oyundu. 

Birkaç gün önce de God of War'un yeni nesil güncellemesi yayınlandı. Yayınlanan güncelleme sayesine God of War artık PlayStation 5'te 4K Checkerboard çözünürlükte ve sabit 60 FPS'te çalışıyor. Daha önceden God of War sahibi olanlar oyunu PlayStation 5 sürümüne ücretsiz bir şekilde yükseltebiliyor.

Geçtiğimiz saatlerde de God of War'un PlayStation 4, PlayStation 4 Pro ve PlayStation 5 arasındaki grafik karşılaştırması yayınlandı. Her şeyden önce God of War'un zaten PlayStation 4'te bile gayet güzel bir görsellik sunduğunu biliyorduk ve bunu videoya bakınca bunu bir kez daha anlayabiliyoruz. PlayStation 5 ve PlayStation 4 arasındaki fark bariz bir şekilde görülüyor ancak PlayStation 4 Pro ile arasındaki farkı görmek biraz zor.

Bahsigeçen grafik karşılaştırması videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26157 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
god of war, god of war 2018 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim