Anlık Bildirim

God of War'un fiyatında tam %50 indirim: 149 TL'ye düştü

Sony'nin dünya genelinde büyük beğeni toplayan ve satış rekorlarına imza atan yeni oyunu God of War, kısa bir süreliğine %50 indirimle satın alınabiliyor. Oyunun yeni fiyatı 149 TL.
Sony, popüler oyunu God of War'un fiyatında indirime gitti. Henüz geçtiğimiz Nisan ayında yayınlanan God of War, şu an Playstation Store üzerinden tam %50 indirimle 149 TL'ye satın alınabiliyor.

Hatırlayacağınız üzere God of War, 20 Nisan'da 209 TL'lik bir fiyat etiketiyle Türk oyuncuların karşısına çıkmıştı. Ancak bundan yalnızca birkaç gün sonra Sony Türkiye, sürpriz bir hamleyle oyunun fiyatında tam 90 TL'lik zam yapmış ve God of War'un yeni fiyatını 299 TL olarak açıklamıştı.


Şimdiyse "Days of Play" kampanyası kapsamında oyuncular God of War'u tam yüzde elli indirimle satın alabiliyor. Sony'nin birçok oyun, konsol ve konsol aksesuarlarında indirime gittiği Days of Play kampanyaları 18 Haziran'a kadar geçerli olacak.

God of War'u %50 indirimle satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Playstation Store'daki diğer indirimlere göz atmak içinse buraya tıklamanız yeterli.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6939 kez okundu.
32 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
god of war, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim