Anlık Bildirim

God of War filmi mi geliyor? Ünlü yönetmenden açıklamalar

Sony, popüler oyun serisi God of War'u sinemaya aktarmak için ilk adımları atmaya başladı. İşte Pacific Rim: Uprising filminin yönetmeni Steven S. DeKnight'ın konuyla ilgili açıklamaları:
Pacific Rim: Uprising filminin yönetmeni Steven S. DeKnight, popüler oyun serisi God of War'u beyaz perdeye uyarlamak istiyor. ComicBook.com'a konuşan ünlü yönetmen, yapımcı firma Sony'yle bu konuyu konuştuklarını ve önümüzdeki dönemlerde God of War'un sinema salonlarına gelebileceğini açıkladı.

God of War serisinin çok büyük bir hayranı olduğunu belirten Steven S. DeKnight,"Özellikle de son oyun inanılmazdı. Serinin bir hayranı olarak elbette God of War'u sinemaya aktarmak isterim." ifadelerini kullanıyor. Kratos'u canlandırabilecek potansiyel aktörler hakkında da konuşan DeKnight, Guardians of the Galaxy filmlerinden tanıdığımız Dave Bautista'nın bu rol için biçilmiş kaftan olacağını söylüyor.


Steven DeKnight ayrıca Sony yetkilileriyle yaptığı görüşmelerde her iki tarafın da filmin R-Rated (17 yaş sınırlaması) olması gerektiği konusunda anlaştığını belirtiyor. God of War serisinin şiddetli bir atmosfere sahip olması nedeniyle bunun zaten bir gereklilik olduğu düşünülmüş.

Tabi Steven S. DeKnight'ın Sony'yle yaptığı konuşmalar sadece bir ön hazırlıktan ibaret. Konuyla ilgili Twitter üzerinden de bazı açıklamalar yapan DeKnight, henüz kesinleşen hiçbir şeyin olmadığını söylüyor. Ancak Sony'nin Hollywood'un ünlü yönetmenleriyle bu konuyu görüşmeye başlamış olması gelecekte Kratos'u beyaz perdede görme ihtimalizin oldukça yüksek olduğunu gösteriyor diyebiliriz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12740 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
god of war, god of war filmi ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim