Anlık Bildirim

Giriş seviyesi Wacom One tanıtıldı

Grafik tasarım işlerine yeni başlıyorsanız Wacom sizin için başlangıç düzeyinde bir tablet geliştirdi. Wacom One bir cihaza bağlanarak çalışıyor ve farklı kalemlerle de uyumlu.

Giriş seviyesi Wacom One tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Grafik tabletlerin bir numaralı ismi ve S-Pen gibi pek çok ekran kaleminin teknolojisini oluşturan Wacom, giriş seviyesine yönelik yeni bir grafik tableti duyurdu. Tanıtım CES 2020 fuarında yapıldı.

Wacom One özellikleri ve fiyatı

Wacom One adıyla tanıtılan yeni grafik tableti yeni nesil içerik üreticilerini hedefliyor. Yani grafik işlerine yeni başlayan üreticiler için temel anlamda çizim özellikleri barındırıyor.

Wacom One 13 inçlik Full HD bir ekrana sahip ve NTSC renk gamının yüzde 72’sini kapsıyor. Bağımsız bir grafik tableti olmadığı için Windows, Mac veya belirli Android cihazlarına bağlamak için ek bir aparat gerekiyor.

Tabletin yanında bir de baskı hassasiyeti olan ekran kalemi mevcut. Ayrıca kullanıcılar farklı markaların uyumlu kalemlerini de tercih edebilirler. Samsung ve Staedtler gibi markalar bu yeni tablet için ekran kalemi üretecek.

Wacom One 400$ fiyat etiketine sahip. Tablet ile uyumlu akıllı telefonlar ise Huawei P20/P30, Mate 10/10 Pro, Mate 20/20 Pro; Samsung Galaxy Note 10/10+/9/8, Galaxy S10e/S9/S8, Galaxy Tab S4/S5e/S6 ve Sony Xperia XZ2 şeklinde sıralanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim