Anlık Bildirim

Gigaset akıllı telefonu tanıtıldı

Gigaset GS5 akıllı telefon modeli Helio G85 yonga seti, 6.3 inçlik ekran, 48MP ana sensör, 4500mAh batarya gibi özellikleri orta seviyede bir fiyata sunuyor.    

Gigaset GS5 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Sabit telefon dendiği zaman akla ilk gelen firmalardan Gigaset zaman zaman akıllı telefon modelleri de çıkarıyor. Gigaset GS5 adındaki bütçe dostu akıllı telefon modeli firmanın en son ürünü oldu.

Gigaset GS5 özellikleri ve fiyatı

Gigaset GS5 akıllı telefon modeli Almanya’da üretilmesiyle dikkat çekiyor. 6.3 inçlik Full HD+ ekran çentikli tasarım sayesinde nispeten ince çerçevelere sahip. Parmak izi okuyucu arka kısma entegre edilirken batarya değişimi için arka kapak da çıkarılabiliyor. 

2 adet Cortex-A75 ve 6 adet Cortex-A55 çekirdeğinden oluşan Helio G85 yonga setinin güç verdiği telefonda 4GB RAM ile 128GB kapasiteye yer verilmiş. 4500mAh kapasiteli batarya için herhangi bir hızlı şarj belirtilmemiş. 

Arka kısımda 48MP ana sensör ve 8MP ultra geniş sensör yer alıyor. Ön kamera ise 16MP çözünürlüğünde. Çift SIM ve NFC özelliği de olan Gigaset GS5 için 299 Avro fiyat etiketi belirlenmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim