Anlık Bildirim

Getir ve Uber Eats, Avrupa'da güçlerini birleştirdi!

Getir ile Uber Eats arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Avrupa'daki Uber Eats kullanıcıları, Getir'in geniş ürün yelpazesi ve dakikalar içerisinde teslimat hizmetinden faydalanacak.
Getir ve Uber Eats, Avrupa'da güçlerini birleştirdi! Tam Boyutta Gör
Hızlı market ve yemek teslimatı sektöründe Türkiye’deki başarısını Avrupa’ya taşıyan Getir, dev bir anlaşmaya imza attı. Getir, Avrupa’da Uber Eats ile iş birliği yaptı.

İş birliği kapsamında Getir’in kullanıcılara sunduğu 2 binden fazla ürün Uber Eats’e entegre ediliyor. Uber Eats kullanıcılarının bu ürünlerle oluşturdukları siparişleri ise Getir dakikalar içinde teslim edecek. Uber Eats müşterilerine önümüzdeki haftalarda Gorillas’tan da alışveriş yapabilme seçeneği sunulacak.

İlk olarak Birleşik Krallık’ta uygulanacak olan iş birliği, daha sonra Hollanda ve Almanya’da da devreye alınacak.

Hızlı teslimat uygulamaları, pandemi döneminde büyük talep gördü. Pandeminin sona ermesinin ardından bu uygulamalara ilgi azaldı. Getir ve Uber Eats’de işten çıkarmalar ve küçülmeler başladı. Bu iş birliği ile birlikte iki şirketin birbirine can suyu olması amaçlanıyor.

Uber Delivery EMEA bölge genel müdürü Eve Henrikson, "Getir'in bugün Uber Eats'e katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimizin Uber Eats'i kullanarak neredeyse her şeyi tek bir düğmeye dokunarak birkaç dakika içinde teslim alabilmelerini sağlamak istiyoruz. Getir'in günlük ihtiyaçlara yönelik geniş ürün yelpazesi ve ultra hızlı market teslimat modeli, pazar payımızı daha da geliştirecek ve önemli Avrupa pazarlarında milyonlarca müşteriye daha fazla seçenek ve kolaylık sağlayacak.” dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim