Anlık Bildirim

General Motors, Bitcoin karşılığında araba satmaya sıcak bakıyor

Otomotiv devlerinden General Motors'un CEO'su Mary Barra, şirketin ödeme için kripto para birimini kabul etmeye başlayacağı konusunda yeşil ışık yaktı.

General Motors, Bitcoin ile araba satacak Tam Boyutta Gör

General Motors CEO'su Mary Barra, CNBC ile yaptığı röportajda, şirketin kripto para birimleriyle araba satışı konusundaki pozisyonunu özetledi.

Morgan Stanley analisti Adam Jones tarafından Bitcoin hakkında soru sorulduğunda Merry Barra, alıcılardan yeterli talep olması durumunda General Motors'un arabalarını Bitcoin karşılığında satabileceğini söyledi. Bu resmi açıklama, şirketin konuyla ilgili pozisyonunu gösteriyor. Güvenlik, şeffaflık veya ekoloji ile ilgili hükümler yok. Söylem gayet net.

General Motors, Bitcoin ile araba satacak Tam Boyutta Gör

Tesla bu kararından vazgeçmişti

Duyurunun CEO tarafından ve finans haberlerinde uzmanlaşmış bir kanalla yapılan ciddi bir röportaj sırasında yapıldığı göz önüne alındığında , General Motors'un gelecekte sözlerinden geri adım atması da pek olası değil.

Mart ayında Tesla, elektrikli otomobillerinin Bitcoin karşılığında satılacağını duyurmuş ve Mayıs ayında ise Elon Musk bu kararı, kripto para biriminin çevre üzerindeki zararlı etkisi nedeniyle geri çektiklerini açıklamıştı. Her durumda, büyük şirketlerin Bitcoin'e geçiş yapmak için acele etmediklerini ve bu kripto para birimini, kendi işlerinde nasıl kullanabileceklerini düşündüklerini söylemek mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim