Anlık Bildirim

GeForce Now servisine kötü haber: Activision Blizzard çekiliyor

Nvidia'nın büyük yatırım yaptığı GeForce Now bulut oyun hizmeti daha ilk haftasında darbe aldı. Activision Blizzard tüm kütüphanesini sistemden çekmiş durumda.

GeForce Now servisine kötü haber: Activision Blizzard çekiliyor Tam Boyutta Gör

Uzun süredir kapalı beta olarak devam ettirdiği bulut tabanlı oyun hizmeti GeForce Now'ı herkesin erişime açan Nvidia daha ilk hafta dolmadan darbe aldı. Activision Blizzard platformdan çekiliyor.

İlk darbe

Gelen bilgilere göre Activison Blizzard oyun hizmetinde yer alan tüm oyunlarını kaldırdı. Call of Duty, Overwatch, World of Warcraft gibi yapımlar GeForce Now platformunun önemli silahları arasındauydı.

Activison Blizzard neden böyle bir karar aldı bilinmiyor ancak firmanın GeForce Now kuruluş aşamasından bu yana destek veriyor olması işi daha da ilginç hale getiriyor. Bu bakımdan hizmet kullanıma sunulduğunda tüm kütüphanesi tamamen erişime hazır haldeydi.

Kaynaklar Blizzard'ın kar paylaşımı konusunda Nvidia ile anlaşamamış olabileceğini ifade ediyor. Henüz ilk aşamada olsa da RTX desteği gibi avantajlarla GeForce Now hizmetinin yakın dönemde popüler hale geleceği kesin gibi.

Diğer bir iddia ise Disney'in kendi hizmeti için ortak platformlardan Marvel dizilerini çekmesine benzer bir şekilde Blizzard'ın da bir hizmet üzerinde çalıştığı yönünde. Önümüzdeki haftalarda anlaşmazlığın sebebi belli olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5785 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, geforce now ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim