Anlık Bildirim

Garenta'dan araç kiralamada sağlık çalışanlarına yüzde 60 indirim

Araç kiralama şirketi Garenta, koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına kısa dönem araç kiralamada yüzde 60 indirim sunacaklarını açıkladı.

Garenta'dan araç kiralamada sağlık çalışanlarına yüzde 60 indirim Tam Boyutta Gör

Koronavirüsle mücadele kapsamında pek çok şirket kendi faaliyet alanına bağlı olarak sağlık çalışanlarına farklı imkanlar sunmaya çalışıyor. Bu kapsam da bir adım da araç kiralama şirketi Garenta’dan geldi.

Garenta, günlük araç kiralama operasyonunu gerçekleştirdiği Garenta DAY markası altında faaliyet gösteren tüm şubelerinin katılımıyla sağlık çalışanlarına özel olarak yüzde 60 indirim uygulayacağını açıkladı.

30 Nisan tarihine kadar geçerli olan indirimden yararlanmak isteyenlerin, sağlık çalışanı olduklarına dair belgelerini araç kiralamak istedikleri Garenta DAY şubelerine ibraz etmelerinin yeterli olacağı kaydedildi.

Şirket, koronavirüsle ilgili alınan önlemler çerçevesinde kiralamadan dönen her aracı temizleyip en çok temas edilen alanları bakteri ve virüslere karşı antiseptik ürünlerle dezenfekte ettiklerini açıkladı. Ayrıca, çalışanların ve müşterilerin sağlığının korunması amacıyla şubelerde de nano gümüş teknolojisiyle dezenfektasyon yapıldığı da bildirildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim