Anlık Bildirim

Galaxy Z Fold 5’in ilk resmi görseli sızdırıldı

Katlanabilir akıllı telefon pazarının lideri Samsung, yeni nesil Galaxy Z Fold cihazını tanıtmaya hazırlanıyor. Bir süredir sızıntılara konu olan cihazın ilk resmi görseli ortaya çıktı.
Galaxy Z Fold 5'ten ilk resmi görsel sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Katlanabilir akıllı telefon pazarının hiç kuşkusuz lideri olan Samsung, önümüzdeki ay yeni Galaxy Z Fold ve Z Flip cihazlarını tanıtacak. Üretkenlik odaklı olması beklenen ve birçok özelliği ortaya çıkan Z Fold 5’in şimdi de resmi görseli ortaya çıktı.

Galaxy Z Fold 5 neler sunacak?

MySmartPrice tarafından sızdırılan görselden de görüldüğü üzere Galaxy Z Fold 5, birçok açıdan önceki nesile benzeyecek. Ufak tasarım değişiklikleri arasında daha rafine kenarlar, şık ve premium bir kamera haznesi ve paneller arasındaki boşluğu azaltacak yeni menteşe tasarımı yer alıyor. Görselde S-Pen de görülüyor ancak bu ürün kutuya veya cihaza dahil olmayacak ve ayrı satılacak.

Cihazın teknik özellikleri ise Android tarafındaki en üst düzey cihazlarla yarışacak seviyede. İddialara göre Galaxy Z Fold, Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy çip setinden gücünü alacak. 7.6 inçlik iç ekran QHD+ çözünürlüğe sahip olacakken dış ekran ise 6.2 inç boyutunda olacak ve FHD+ çözünürlüğe sahip olacak. Ayrıca cihaza 4400 mAh batarya ve 45W hızlı şarj desteğinin eşil etmesi bekleniyor. Galaxy Z Fold 5, 27 Temmuz’da düzenlenecek olan Unpacked etkinliğine tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim