Anlık Bildirim

Galaxy Z Flip şimdi de Thom Browne temasına büründü

Galaxy Z Flip Thom Browne Edition versiyonu markanın kırmızı, beyaz ve mavi çizgileri ile bezenmiş. Paket içerisinde Galaxy Buds ve Galaxy Active ürünleri de olacak.

Galaxy Z Flip şimdi de Thom Browne temasına büründü Tam Boyutta Gör

Samsung'un Galaxy Z Flip katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürerken önemli lüks tüketim firmaları ile iş birliği yapacağı artık belli oldu. Caviar markasından sonra Thom Browne markası da özel bir Gaalxy Z Flip versiyonu hazırladı.

Galaxy Z Flip Thom Browne Edition neler sunuyor?

Galaxy Z Flip Thom Browne Edition muhtemelen standart versiyon ile aynı dönemde piyasaya çıkacak. Özel versiyonda Thom Browne markasının kırmızı, beyaz ve mavi çizgileri yansıtılmış. Orijinal versiyon ile aralarında bir fark var mı şimdilik bilinmiyor.

Thom Browne paketinin içerisinde sadece Galaxy Z Flip modeli yok. Galaxy Buds+ veya Galaxy Buds olduğu tahmin edilen kulaklık yanında Galaxy Watch Active olduğu tahmin edilen bir de akıllı saat yer alıyor. Ürünlerin kaplamaları yine Thom Browne çizgilerini taşıyor. Ayrıca saat kayışı ve bir kılıf da göze çarpıyor.

Galaxy Z Flip için 1400$ üzerinde bir fiyat etiketi konuşulurken Caviar versiyonları 5200$ seviyesinden başlıyor. Thom Browne paket halinde olduğu için sadece Galaxy Z Flip fiyatı öğrenilemeyebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim