Anlık Bildirim

Galaxy Z Flip ilk kez video ile görüntülendi

Katlanabilir ekranlı Galaxy Z Flip, çalışır halde videoda görüntülendi. İşte Galaxy Z Flip'in kanlı canlı görüntülendiği o video:

Galaxy Z Flip ilk kez video ile görüntülendi Tam Boyutta Gör

Daha önce hakkında birçok sızıntı paylaşılan Samsung Galaxy Z Flip, ilk kez video ile görüntülendi. Böylelikle Galaxy Z Flip'in tasarımı da netleşti.

Videosu ilk defa ortaya çıktı

Konsept tasarımlarıyla tanınan ve aynı zamanda da güvenilir bir sızıntı kaynağı olan Ben Geskin, Twitter hesabından Galaxy Z Flip modelinin çalışır haldeki videosunu paylaştı. Daha önce Motorola RAZR benzeri bir tasarımla geleceği ortaya çıkan telefonun, video görüntüleri de katlanabilir ekranın çalışma mantığını gözler önüne serdi. 

Motorola RAZR'da olduğu gibi dikey şekilde içe katlanan Galaxy Z Flip'in uzun ama dar bir ekrana sahip olduğu görülüyor. 21: 9 görüntü formatına sahip olduğu tahmin edilen ekran, ön kamera için Galaxy Note 10'da olduğu gibi üst tarafında ortaya hizalanmış bir delik bulunduruyor. 

Arka tarafta ise çift kamera kurulumu ve hemen yanında bildirimler ile saati göstermekle görevli ikinci bir ekran yer alıyor. Galaxy Z Flip modelinin 11 Şubat'ta düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim