Anlık Bildirim

Galaxy Z Flip 6, beklenen kamera yükseltmesi ile gelecek

Galaxy Z Flip 5, önceki nesle kıyasla daha iyi kamerayla gelse de kullanıcıların beklentilerini tam olarak karşılayamadı. Samsung'un Z Flip 6 modelinde bunu değiştireceği söyleniyor.
Samsung Galaxy Z Flip 6 50MP kamera Tam Boyutta Gör
Galaxy Z Flip 5’in kamerası fotoğraf ve video kalitesi olarak Z Flip 4 modelinden daha iyi ancak önemli bir geliştirme getirmedi. Ancak, Samsung, gelecek yıl Galaxy Z Flip 6 ile kameraya büyük değişiklik getirmeyi planlıyor. Hatta şimdiden testlere başladı.

Galaxy Z Flip 6, 50MP ana kamerayla gelebilir

GalaxyClub’a göre, Galaxy Z Flip 6 şu anda test aşamasında ve prototiplerde 50MP ana kamera bulunuyor. Galaxy Z Flip 5’te 12MP ana kamera bulunduğundan önemli bir gelişme. Yeni 50MP kameranın sensörü hakkında bir detay paylaşılmadı. Galaxy S23 ve S23 Plus’ta kullanılan 50MP kameranın olabileceği yönünde tahminler var.

Galaxy Z Flip 6’nın gelişmiş selfie kamera ve ultra geniş açılı kamera ile gelip gelmeyeceği henüz belli değil. İşlemci tarafında, Galaxy Z Fold 6 ile birlikte Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ile gelecek olması olası. Yazılım yönünde, Android 14 tabanlı One UI 6 ile çıkacaktır. Pil kapasitesinin de artması beklentiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim