Anlık Bildirim

Galaxy Watch 6 yüksek kaliteli render görüntüleri paylaşıldı

Apple Watch'a rakip olması beklenen Samsung Galaxy Watch 6 için yüksek kaliteli render görüntüleri paylaşıldı. Peki yeni akıllı saat neler sunuyor? İşte Galaxy Watch 6 tasarımı...
Galaxy Watch 6 yüksek kaliteli render görüntüleri paylaşıldı! Tam Boyutta Gör
Samsung'un 26 Temmuz'da düzenleyeceği etkinlikte Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Tab S9 serisi ve yeni Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic'i duyurması bekleniyor. Bu bağlamda resmi tanıtımdan önce Galaxy Watch 6'nın özellikleri ve tasarımı hakkında birçok ayrıntıyı sizlerle paylaştık. Son olarak Galaxy Watch 6'nın yüksek kaliteli render görüntüleri paylaşıldı. 

Galaxy Watch 6 yüksek kaliteli render görüntüleri paylaşıldı

Bilmeyenler için Galaxy Watch 6, 40mm ve 44mm sürümleri ile gelirken, Galaxy Watch 6 Classic 43mm ve 47mm boyutlarında olacak. Ayrıca her iki model de Wi-Fi ve Wi-Fi + LTE bağlantı seçenekleri içerecek. CAD görüntülerine baktığımızda ise, Galaxy Watch 6'nın daha büyük bir OLED ekrana ek olarak döner çerçeve tasarımına geri dönüş yaptığını görüyoruz.

Galaxy Watch 6 yüksek kaliteli render görüntüleri paylaşıldı! Tam Boyutta Gör
Daha önce Galaxy Watch 6'nın Galaxy Watch 4 serisine benzer bir tasarıma sahip olduğu söyleniyordu. Yeni paylaşılan görüntüler ise bunu doğruladı diyebiliriz. Son raporlara göre Galaxy Watch 6, Exynos W930'dan güç alacak ve kutusundan Wear OS 4 tabanlı One UI Watch 5 ile çıkacak. Böylece hem performans hem de pil verimliliği anlamında kayda değer artış sunacak.

Bununla birlikte Gorilla Glass 6 korumaya sahip olacak her iki modelin 40 mm ve 43 mm sürümleri 300mAh pil paketi ile kullanıcılara sunulacak. Watch 6 45mm ve Watch Classic 47mm sürümlerinin ise 425mAh pil kapasitesine sahip olması bekleniyor. Galaxy Watch 6 hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Önümüzdeki hafta düzenlenecek Unpacked 2023 etkinliğinde tüm ayrıntılar bizleri bekliyor olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim