Anlık Bildirim

Galaxy S23 serisi için beklenen kamera güncellemesi yayınlandı

Samsung, Galaxy S23 modelleri için kamera iyileştirmesine odaklanan yazılım güncellemesini yayınladı. İşte Haziran güncellemesiyle düzeltilen hatalar:           
Samsung Galaxy S23 kamera güncellemesi yayınlandı Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy S23 telefonlar için önemli kamera güncellemesinin yayınlanması bekleniyordu. S23, S23 Plus ve S23 Ultra için büyük güncelleme sonunda yayınlandı. Biraz geç yayınlanan güncelleme, çeşitli iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri içeriyor.

Galaxy S23 serisi için Haziran güncellemesi öncelikli olarak Endonezya, Tayland, Malezya ve Filipinler dahil Güneydoğu Asya ülkelerinde sunuldu. Güncelleme sürümü; S91xBXXU2AWF1, 2.2GB dosya boyutuna sahip.

Güncelleme, portre modunda 2x yakınlaştırma getiriyor, otomatik odaklama ve HDR performans sorunlarını gideriyor ve gece modu işleme dahil olmak üzere kamerada önemli iyileştirmeler içeriyor. Ayrıca arayüzdeki animasyonlar ve geçişler daha yumuşak hale getirildi, sistem de daha kararlı çalışıyor. Resmî sürüm notlarında bahsedilmese de geçtiğimiz haftalarda Samsung’un onayladığı bulanıklık sorununu da gidermesi bekleniyor.

Kaynakça https://doc.samsungmobile.com/SM-S918B/XTC/doc.html https://www.sammobile.com/news/galaxy-s23-2gb-update-camera-performance-june-2023-security-patch/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim