Anlık Bildirim

Galaxy S21 satışları Güney Kore’de rekor kırdı

Galaxy S21 serisi ilk ayında Güney Kore’de 590 bin adet satış yaptı. Galaxy S8 döneminden bu yana ilk kez 600 bin sınırı yakalandı. Galaxy S20 ise ikiye katlandı.

Galaxy S21 satışları Güney Kore’de rekor kırdı Tam Boyutta Gör

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S21 satışa çıktığından bu yana ilk dönem rakamları merakla bekleniyordu. En azından Güney Kore’de Galaxy S21 serisi önceki yıllara oranla çok daha yüksek rakamlara ulaşmayı başardı.

Güney Kore’de son 4 yılın en iyisi

Güney Kore’den gelen bilgilere göre Galaxy S21 modeli ilk ayında 590 bin adet satış yaptı. Galaxy S20 serisine göre iki kat daha fazla satan Galaxy S21 son 4 yılın en çok satan Galaxy amiral gemisi oldu. Galaxy S8 son olarak 620 bin satışa ulaşmıştı.

Elbette global pazara göre bir karşılaştırma yapmak doğru olmaz zira Samsung memleketinde çekici pazarlama kampanyalarına imza atıyor. Galaxy S20 serisine göre fiyatları daha düşük tutan Samsung ayrıca 5G tarafında da geniş önemli yatırımlar yapıyor.

Güney Kore’de diğer bir önemli haber ise Galaxy A31 modelinin ülkede en çok satan akıllı telefon olması. Özellikle pandemi döneminde alt seviye telefonlara olan ilgi Galaxy A ve M serilerini adeta şaha kaldırdı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12331 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s21 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim