Anlık Bildirim

Galaxy S20 serisi ilk USB PD 3.0 standardına sahip telefonlar oldu

100W seviyesine kadar enerji aktarabilen ve çeşitli teknolojilerle en verimli aktarım imkanını sunan USB Power Delivery 3.0 standardı telefonlarda ilk olarak Galaxy S20 serisinde kullanıldı.

Galaxy S20 serisi ilk USB PD 3.0 standardına sahip telefonlar oldu Tam Boyutta Gör

Bugün Qualcomm dahil her üreticinin kendi markasını taşıyan bir hızlı şarj teknolojisi bulunuyor. USB Uygulama Forumu da genel bir standart oluşturmak için çalışıyor. USB Power Delivery ya da USB PD bu standardın adı.

USB PD 3.0 neler sunuyor?

Geçen yıla kadar USB PD 2.0 adında uyumlu USB Tip-C cihazlarına hızlı şarj imkanı sunan bir standart kullanılıyordu. Forum geçen yıl USB PD 3.0 adıyla yeni standardı tamamladı ve dağıtıma çıkardı. 100W seviyesine kadar enerji aktarabilen ve farklı teknolojilerle en verimli enerji akımını sağlayan USB PD 3.0 için Samsung da ilk kontrolcüleri geliştirmişti.

Bu kontrolcüler şimdi Galaxy S20 serisi içerisinde yer alıyor ve Galaxy S20 serisi de ilk USB PD 3.0 standardı taşıyan telefonlar oldu. Eğer orijinal adaptör haricinde USB PD 3.0 uyumlu bir adaptörünüz varsa bu imkandan faydalanabiliyorsunuz.

Galaxy S20 ve Galaxy S20 Plus modelleri 25W hızlı şarj teknolojisine sahip. Galaxy S20 Ultra ise 45W hızlı şarj özelliği taşıyor. Yapılan ilk incelemelerde Galaxy S20 serisinin hızlı şarj özelliği oldukça başarılı bulunmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim