Anlık Bildirim

Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite, CES 2020'de tanıtılabilir

Teknoloji devi Samsung'un piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite akıllı telefon modelleri, Ocak ayında düzenlenecek olan CES 2020'de tanıtılabilir.

Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite, CES 2020'de tanıtılabilir Tam Boyutta Gör

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite modelleri, Kore medyasında çıkan rapora göre önümüzdeki ay tanıtılacak.

Koreli kaynaklara göre lansman Ocak ayında

The Korean Herald'ın yayınladığı raporda yayınlandığı üzere, iki akıllı telefon modeli de dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı olarak gösterilen CES 2020'de tanıtılacak. Şimdilik bir iddia olarak dillendirilen bu haber birkaç açıdan makul olarak görünüyor. Birincisi ve en önemlisi, Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite modelleri amiral gemisine yakın akıllı telefonlar ve CES 2020 gibi büyük bir organizasyonda tanıtılmaları yüksek bir ihtimal olarak gösteriliyor.

Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite, CES 2020'de tanıtılabilir Tam Boyutta Gör

İkincisi ise bu cihazların Ocak ayından sonraya ertelenemeyecek olmaları. Zira Şubat ayında yapılacak olası bir lansman etkinliği, Galaxy S11 serisi ve Galaxy Fold 2'nin tanıtım tarihiyle çok yakın olacak ve bu da Samsung'un isteyeceği bir durum değil. Son olarak da cihazların güvenilir kaynaklar tarafından sızdırılmasının da lansmanın CES 2020'de yapılacağına işaret ettiği belirtilmiş. CES 2020'nin 7-10 Ocak 2020 tarihleri arasında düzenleneceğini de belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2736 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s10 lite, galaxy note 10 lite ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim