Anlık Bildirim

Galaxy S10 Lite tanıtıldı: İşte özellikleri

Uzun süredir merakla beklenen uygun fiyatlı amiral gemi modeli Galaxy S10 Lite resmiyet kazandı. 4500MAh kapasiteli batarya, OIS destekli kamera paketi özellikler arasında.

Galaxy S10 Lite tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

Samsung’un amiral gemi serisinin biraz daha altına konumlandıracağı Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note 10 Lite saatler önce resmiyet kazandı. İlk olarak Galaxy S10 Lite modelini mercek altına alıyoruz.

Galaxy S10 Lite özellikleri

Galaxy S10 Lite modelinde 6.7 inçlik 2400x1080 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran bizi karşılıyor. Galaxy S10 serisinden ziyade Galaxy S10 Lite modelinin Galaxy A71 ile aynı tasarım çizgilerini paylaştığını görüyoruz.

Snapdragon 855 yonga seti sayesinde isminin aksine bir performans sergileyen Galaxy S10 Lite modeli 6GB veya 8GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile destekleniyor. Harici kartlarla arttırılabilen depolama belleğinin başka seçeneği bulunmuyor.

Dörtgen kamera yuvasının içerisinde OIS destekli 48MP çözünürlüğünde ana sensör yer alıyor. Super Steady Mode özelliği ile birlikte aksiyon sahnelerinde yüksek denge yakalandığı ifade ediliyor. Yanında 12MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı sensör ve 5MP çözünürlüğünde makro sensör yer alıyor. Çentik içerisinde ise 32MP çözünürlüğünde özçekim sensörü bulunuyor.

4500mAh kapasiteli bataryaya sahip olan GalaxyS 10 Lite modeli kutudan Android 10 ile çıkıyor. 5G seçeneğinin olmadığı akıllı telefonun fiyatı CES 2020 teknoloji fuarında resmiyet kazanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5710 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s10 lite ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim