Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9 tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı

Samsung Galaxy Note 9 ne zaman tanıtılacak? Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'un tanıtım tarihini resmi olarak açıkladı. Galaxy Note 9 tanıtım tarihi:


Koreli üretici Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9’un tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı. Galaxy Note 9, sızıntılarda da belirtildiği gibi 9 Ağustos tarihinde tanıtılacak.

Basın görevlilerine gönderilen davetiyede Unpacked etkinliğinin 9 Ağustos tarihinde düzenleneceği belirtiliyor. Davetiye için hazırlanan videoda yeni S-Pen sergileniyor. S-Pen’in sarı rengi dikkat çekerken, telefon çerçevesine denk gelen bölümünün ve videonun arkaplanının lacivert renkte olduğunu görüyoruz. Bu da telefonun lacivert renk seçeneğinin ön planda olacağının ipucunu veriyor.


Geçtiğimiz gün FCC sertifikaları ortaya çıkan Galaxy Note 9’un SM-N960F, SM-N960F/DS, SM-N960X model numaraları ile üç farklı varyantı olacak.

Galaxy Note 9 özellikleri nasıl olacak?

6.4 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile geleceğine kesin gözüyle bakılan Galaxy Note 9, 162.5 x 74.8 x 8.6 mm ~195 gram ebatlarındaki Galaxy Note 8 ile benzer tasarım hatlarını taşıyacak ve hemen hemen aynı ebatlarda olacak. Galaxy S9 ailesinde olduğu gibi Exynos 9810 yonga setinden beslenecek olan Galaxy Note 9'a 6 GB boyutundaki sistem belleği eşlik edecekken, depolama kısmında ise microSD kart ile arttırılabilir 64/128/256/512 GB depolama seçeneklerinin sunulması bekleniyor.
Galaxy Note 9'un batarya kapasitesini yüksek tutabilmek adına tekrardan yatay kamera yerleşimini kullanacak olan Samsung, yeni amiral gemisinde hızlı şarj desteğine sahip 4000 mAh kapasiteli pile yer verecek. Samsung Experience 9.5 kullanıcı arabirimi giydirilmiş Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle kutudan çıkacak olan Galaxy Note 9, hızlı bir şekilde Android P güncellemesini de alacaktır. Son olarak Galaxy Note 9'un daha gelişmiş özelliklere sahip S Pen ile geleceği bilgisini ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7057 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim