Anlık Bildirim

Galaxy Note 20 Ultra'nın yüksek çözünürlüklü fotoğrafları paylaşıldı

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, çok net bir şekilde ön taraftan görüntülendi. Ekranı ve ön tasarımı netleşen Galaxy Note 20 Ultra'nın merak edilen bazı özellikleri de sızdırılmış durumda.

Galaxy Note 20 Ultra'nın yüksek çözünürlüklü fotoğrafları paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 20 Ultra, ön taraftan görüntülendi. Samsung ile ilgili sızıntılarıyla ünlenen Ice universe (@UniverseIce) isimli Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan yüksek çözünürlüklü görseller, Galaxy Note 20 Ultra'nın ekranını ve önden görünümünü gözler önüne seriyor. 

Geçtiğimiz yıl duyurulan Galaxy Note 10+'ın halefi konumunda olan Galaxy Note 20 Ultra, ekran çerçeveleri noktasında sınırları zorlayacak. Galaxy Note 10+'a kıyasla yanlardan 0.29 mm tıraşlanan çerçeveler, üst ve alt taraftan ise toplam 0.4 mm kırpılmış. Ayrıca ön kameranın yer aldığı deliğin çapı da 1 mm inceltilmiş. Bu sayede oldukça agresif bir ekran/kasa oranı elde eden Samsung, telefonun gövdesini de 0.3 mm inceltebilmeyi başarmış. 

Galaxy Note 20 Ultra nasıl olacak?

Ön cepheden Galaxy Note 10+ ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olan Galaxy Note 20 Ultra, teknik özellik bakımından ise önemli iyileştirmelere sahne olacak. 

Galaxy Note 20 Ultra'nın 2560 x 1440 (QHD+) çözünürlükte 120Hz tazeleme hızı sunabilen LTPO OLED ekran paneline sahip olacağı bilgisi paylaşılmış durumda. Bununla birlikte, gücünü Snapdragon 865+ yonga setinden sağlayacağı söylenen telefonun, yenilenen S Pen'e ve gelişmiş özelliklere sahip bir kamera modülüne sahip olması bekleniyor. Samsung'un Galaxy Note 20 serisini 5 Ağustos'ta tanıtacağı tahmin ediliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23156 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 20 ultra ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim