Anlık Bildirim

Galaxy Note 20 alanlara 3 aylık Xbox Game Pass aboneliği hediye edilecek

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak Samsung Galaxy Note 20 serisi, 3 aylık ücretsiz Xbox Game Pass aboneliği ile gelecek. Güney Koreli şirket yeni telefonlarını "oyun çözümü" olarak konumlandırmak istiyor

Galaxy Note 20 alanlara 3 aylık Xbox Game Pass aboneliği hediye edilecek Tam Boyutta Gör

Amiral gemisi Samsung Galaxy Note 20 için geri sayım başladı. Güney Koreli şirket yeni akıllı telefonunu satın alanlara 3 aylık Xbox Game Pass aboneliği hediye edecek. Bu sayede cihaz sahipleri Project xCloud bulut oyun hizmetine erişim sağlayabilecekler.

Ücretsiz Xbox Game Pass aboneliğinin belirli ülkelerde sunulacağı söyleniyor. Bununla birlikte Samsung, Galaxy Note 20 telefonlarını "oyun çözümü" olarak konumlandırmak istiyor. Şirket akıllı telefonlarla birlikte Xbox oyunları için tasarlanmış özel bir MOGA X5-X+ oyun kumandası çıkaracak.

Galaxy Note 20 alanlara 3 aylık Xbox Game Pass aboneliği hediye edilecek Tam Boyutta Gör

5 Ağustos'ta 5 yeni cihaz geliyor

Galaxy Note 20 serisinin 5 Ağustos'ta düzenlenecek Galaxy Unpacked 2020 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Güney Koreli dev aynı etkinlik kapsamında diğer yeni ürünlerini de sahneye çıkaracak. Samsung Mobile CEO'su Tae-Moon Roh, 5 Ağustos'ta 5 yeni cihaz tanıtacaklarını resmi olarak açıkladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim