Anlık Bildirim

Galaxy Fold 2, Samsung'un web sitesinde göründü

İlk katlanabilir telefonunu satışa sunan Samsung, ikinci modeli çıkarmaya hazırlanıyor. Samsung Afrika'nın web sitesinde ortaya çıkan Galaxy Fold 2 daha uygun bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülebilir

Galaxy Fold 2, Samsung'un web sitesinde göründü Tam Boyutta Gör

Samsung kısa bir süre önce Galaxy Fold adlı ilk katlanabilir telefonunu satışa sunmuştu. Güney Koreli şirket şimdiden ikinci modeli sunmak için hazırlıklar yapıyor. Samsung Afrika'nın resmi web sitesinde cihaz için bir destek sayfası yayınlandı.

Söz konusu sayfada ne yazık katlanabilir telefonun teknik özellikleri ve görüntüsü yer almıyor. Sadece cihazın model numarası (SM-F700F) var. Ancak bu bilgilere dayanarak bazı tahminler yapmak mümkün. Galaxy Fold 2'nin birkaç Afrika ülkesinde piyasaya sürüleceleceğini söyleyebiliriz.

Galaxy Fold 2, Samsung'un web sitesinde göründü Tam Boyutta Gör

Daha ucuz olabilir

Bundan da yeni katlanabilir telefonun öncekinden daha ucuz olabileceği anlamı çıkıyor. Ancak lansman tarihi çok yakın değil. Galaxy Fold 2'nin Şubat sonunda tanıtılacak Galaxy S11'den kısa bir süre sonra duyurulması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmayı umuyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim