Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy cihazlar arası çevrim dışı para yollama teknolojisi geliştiriyor

Samsung Kore’den gelen son bilgileri firmanın Galaxy cihazlar arası internet gerektirmeyen bir para transferi üzerine çalıştığını gösteriyor. Detaylar haberimizde

Galaxy cihazlar arası çevrim dışı para transfer dönemi başlıyor Tam Boyutta Gör

The Korea Times’dan gelen habere göre Samsung, Kore Bankası tarafından geliştirilen Merkez Bankası Dijital Para Birimi projesine katılıyor. Proje kapsamında Samsung ve diğer firmalar, projenin işlevselliğini araştıracak.

Samsung’un proje üzerindeki en temel çalışma noktası ise, kripto paraların internetsiz cihazlar arasında gönderilebilmesi. Ancak Samsung’un çalışması sadece kripto paraları kapsamıyor. Firma, Galaxy cihazlardan diğer Galaxy cihazlara ve banka hesaplarına havale yapabilmeyi de hedefliyor. Samsung, çalışmalardan olumlu sonuç alması durumunda, Galaxy cihazlar arası çevrim dışı para transferine izin verebilecek.

Samsung bu test projesi üzerinde tek başına çalışmıyor ve şimdilik konu sadece Güney Kore’ye özgü ancak kripto paraların oldukça popülerleştiği bugünlerde Samsung, test ettiği özelliği daha farklı ülkelerde de kullanıma sokabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim