Anlık Bildirim

Galaxy Buds Live tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Galaxy Buds Live tam kablosuz kulaklık modelinde aktif gürültü engelleme özelliği öne çıkarken tek şarj ile 7.5 saate kadar kullanılabiliyor. Galaxy Buds Live özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Galaxy Buds Live tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Samsung’un Galaxy Note 20 serisini tanıttığı Galaxy Unpacked lansmanında beklendiği gibi Galaxy Buds Live tam kablosuz kulaklık modeli de tanıtıldı. Fasulyeye benzeyen tasarımıyla ilgi çeken Buds Live seriyi bir adım öne taşıyor.

Galaxy Buds Live özellikleri ve fiyatı

Galaxy Buds Live firmanın önceki nesillerinden önemli bir farkla ayrılıyor. Aktif gürültü engelleme özelliği ile Galaxy Buds Live daha net görüşmeler sunabilecek. Bunun için her kulaklıkta iki iç ve bir dış mikrofon yer alıyor.

12mm sürücülerin yer verildiği kulaklık AKG tarafından optimize edilmiş. Her zaman açık mikrofon sayesinde Bixby asistanına komut verilebiliyor. Galaxy Note 20 ile eşleştirildiğinde Galaxy Buds Live yaka mikrofonu olarak kullanılabiliyor.

Kulaklık tek şarj ile gürültü engelleme kapalı 7.5 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Hızlı şarj ile 3 dakikada 35 dakika daha kazanabiliyorsunuz. Kablosuz şarjlı kılıf ise 20 saate kadar daha kullanım süresi ekliyor. Galaxy Buds Live için 1299TL fiyat etiketi belirlendi.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim