Anlık Bildirim

Galaxy A23 5G için Android 14 güncellemesi yayınlandı

Güncelleme takviminde hızla ilerleyen Samsung, giriş ve orta seviyesi akıllı telefonları için de Android 14 güncellemesini dağıtmaya başladı. Bu listeye şimdi de Galaxy A23 5G eklendi.
Galaxy A23 5G için Android 14 güncellemesi çıktı Tam Boyutta Gör
Son yıllarda Android güncelleme güvencesi ve hızlı güncelleme dağıtımı ile bilinen Samsung, Android 14 dağıtımında da başarılı bir performans sergiliyor. Geçtiğimiz haftalarda birçok üst seviye akıllı telefon ve tableti için One UI 6 güncellemesini dağıtan firma, giriş ve orta seviye cihazları için de başarılı bir performans sergiliyor.

Galaxy A23 5G için Android 14 tabanlı One UI 6 çıktı

Samsung, Galaxy A23’ün 5G versiyonu için Android 14 tabanlı One UI 6 güncellemesini dağıtmaya başladı. A236BXXU4DWKA versiyonlu güncelleme, Kasım 2023 güvenlik yaması ile birlikte bazı Avrupa ülkelerinde dağıtılmaya başlandı. Güncellemenin önümüzdeki haftalarda küresel olarak yayınlanması bekleniyor.

Bu güncelleme ile Galaxy A23 5G kullanıcıları; görsel olarak yenilenmiş hızlı panele, yenilenmiş medya kontrolcüsüne, yapay zekâ destekli gelişmiş kamera ve galeri özelliklerine, yenilenmiş bildirim çubuğuna, daha hızlı ve güvenilir arama çubuğuna ve daha birçok yeni özelliğe kavuşacak. Android 14, Galaxy A23 5G için yayınlanan son sürüm güncellemesi olacak ancak cihazın önümüzdeki aylarda One UI 6.1 güncellemesini alması bekleniyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim