Anlık Bildirim

Fütüristik akıllı telefon Xiaomi Mi Mix Alpha süresiz olarak ertelendi

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin Eylül duyurduğu ve yüzde 180 ekran gövde oranıyla dikkatleri üzerine çeken Xiaomi Mi Mix Alpha'nın süresiz olarak ertelendiği bildirildi.

Fütüristik akıllı telefon Xiaomi Mi Mix Alpha süresiz olarak ertelendi Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin, geleceğin akıllı telefonu olarak gösterilen Xiaomi Mi Mix Alpha modeliyle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Şirketin Eylül ayında gün yüzüne çıkardığı fütüristik akıllı telefonun ne zaman geleceği meçhul.

Üretim zorlukları mevcut

Yüzde 180 ekran gövde oranı ile neredeyse tamamen ekranla kaplı bir akıllı telefon olan Xiaomi Mi Mix Alpha, birçok kişiyi daha piyasaya çıkmadan heyecanlandırmıştı. Cihazın Aralık ayında, 2.800 dolarlık fiyat etiketiyle sınırlı bir sayıda satışa sunulması bekleniyordu. Ancak beklnenen olmadı ve Xiaomi'den gelen bilgiler cihazın herhangi bir lansman tarihi olmadığı yönünde.

Fütüristik akıllı telefon Xiaomi Mi Mix Alpha süresiz olarak ertelendi Tam Boyutta Gör

Xiaomi, ekranla kaplı Mi Mix Alpha'nın üretim zorluklarını da hesaba katarak, cihazın piyasaya sürülmesi için herhangi bir tarih veremeyeceklerini belirtiyor. Aralık ayında Xiaomi'nin çevrimiçi mağazası ve Tmall'da ortaya çıkan cihazda satın alma seçeneği mevcut değildi. Ayrıca Xiaomi'nin CEO'su Mi Mix Alpha'yı seri üretime sokmayı planlamadıklarını ancak, konsept bir telefon gibi sınırlı sayıda stokla satışa sunacaklarını belirtiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6920 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi mi mix alpha, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim